Lees ervaringen van anderen

Jolien Verbeeten

Jolien Verbeeten

Eigenares

Plus Verbeeten & Heldroijs

Het contact met Karlien en Monique voelt prettig en open. Ze zijn snel bereikbaar bij vragen of problemen. Karlien en Monique zijn professionals die vaker met verschillende problematieken hebben gewerkt. Dat maakt ze breed inzetbaar bij verschillende vragen.

Ze zijn sterk in het analyseren van situaties, waardoor onze leidinggevenden en medewerkers snel en kortdurend geholpen worden. Erg helpend is het dat ook leidinggevenden advies kunnen vragen bij casussen die meer verdieping vragen, waarna zij binnen de organisatie zelf verder te kunnen. 

Wij zijn van mening dat deze preventieve manier van werken uitval kan voorkomen.

Lees meer
Camiel Tromp

Camiel Tromp

Manager

Manager Human Capital Care

Binnen Human Capital Care hadden wij een tijdelijke capaciteitsuitdaging t.a.v. de inzet van de taken Vertrouwenspersoon en Bedrijfsmaatschappelijk werk. Bureau in Beeld heeft ons hier op een snelle flexibele manier in kunnen helpen, waardoor onze trajecten weinig tot geen vertraging hebben opgelopen. 

De samenwerking heb ik als erg prettig ervaren. Vooral de korte lijnen, het snelle schakelen en de flexibiliteit hebben hier aan bijgedragen.
Zoek je een organisatie die professioneel werkt, flexibel is en ook breder dan de oorspronkelijke vraag kijkt, dan beveel ik Bureau in Beeld van harte aan.

Lees meer
Sanne Noorman

Sanne Noorman

Teamleider BiblioNu

Wij hebben een aantal waardevolle workshops over positief opvoeden en weerbaarheid kunnen aanbieden aan ouders van jonge kinderen. In de samenwerking met Bureau in Beeld heb ik de heldere communicatie als zeer prettig ervaren. 

Bovendien zijn Karlien en Monique erg enthousiast en dat werkt aanstekelijk! Ik zou Bureau in Beeld aanbevelen vanwege hun enthousiasme en inhoudelijke kennis over opvoeden.

Lees meer
Patrick Adriaanse

Patrick Adriaanse

Directeur Basisschool de Leilinde

Onderwijsstischting Kempenkind

Samen met Karlien en Monique  van Bureau in Beeld zijn we op onze school aan de slag gegaan met de methode Blauwprint. Door individuele en groepsgesprekken kregen we inzicht in elkaar denkbeelden waardoor we als team elkaar beter konden begrijpen en inzicht kregen in elkaars verwachtingen. 

Ook kwam nadrukkelijk de teamstructuur ter spraken en daarmee de onderliggende samenwerking binnen onze organisatie. Het was erg verhelderend om zo te zien hoe iedereen kijkt naar de huidige en gewenste situatie. Door het open gesprek onder leiding van Karlien en Monique was dit alles mogelijk. Het traject heeft ons meer begrip en kennis van elkaar, de onderlinge samenwerking en de organisatie opgeleverd.

Wat ik erg waardeerde was dat door de fijne samenwerking vooraf en gedurende het traject er altijd afstemming en maatwerk mogelijk was. De open sfeer die door beide werd gecreëerd tijdens de werksessies zorgde voor een mooi opbrengst.

Lees meer
Kim Merema

Kim Merema

Founder / Owner

Blauwprint.com

Ik ben heel blij met de samenwerking met Monique en Karlien van Bureau in Beeld. Hun enthousiasme en deskundigheid spat van hun werk af en daarnaast kunnen we ook veel met elkaar lachen. Supertof dat zij als Blauwprintlicentiehouders ook de 6-daagse Blikopenertraining verzorgen in Venray. 

Alle vertrouwen in hun expertise en het uitdragen van de Blauwprintmethodiek aan de Gezins- en Jeugdprofessionals, Vaktherapeuten en professionals uit het Sociaal Domein. 

Ze kunnen goed afstemmen tijdens 1-op-1 coaching en vooral in groepen werkt hun yin-yang effect goed op de dynamiek van een team of organisatie. Ik ben heel blij met onze samenwerking!

Lees meer
Karlien

Heb je vragen?
Neem contact
op met Karlien!

085-0186030 [email protected]

© 2024 - Bureau In Beeld
Created by LR Internet