Brengt in Beeld wat er speelt

Ons verhaal

We leerden elkaar in 2007 kennen, toen we allebei solliciteerden op dezelfde vacature in de jeugdzorg. Omdat de werkgever niet kon kiezen, kregen we allebei de baan. Jarenlang hebben we werkervaring opgedaan als therapeut en groepstrainer (Monique) en jeugdhulpverlener en teamtrainer (Karlien).

In ons werk haalden we het meeste plezier uit anderen op een laagdrempelige en efficiënte manier hulp bieden. Daar wilden we meer van doen. In 2022 bundelden we onze krachten en waagden we een sprong in het diepe. We namen ontslag en starten samen Bureau in Beeld. 

Ouders, professionals en teams met onze eigen, visuele methodieken direct verder helpen, dat is waar we goed in zijn; Bureau in Beeld brengt in Beeld wat er speelt. 

Monique & Karlien

Karlien

Persoonlijke groei staat centraal

“Ik ben Karlien - nieuwsgierig, gezond kritisch, boordevol energie, zelfbewust en humor is voor mij de rode draad in het leven. Als trotse moeder van twee jongens, omarm ik het leven met mijn liefde voor boeken, muziek, feestjes en vintage schatten. Voor mij staat persoonlijke groei centraal: wanneer jij goed in je vel zit, straal je dit ook naar je omgeving zowel op het werk als thuis, en daarin investeren is goud waard!"

Gezin
Monique en Karlien

Monique

Kwaliteit en plezier staan altijd voorop

“Ik ben Monique - een sprankelende mix van enthousiasme, passie en scherpzinnigheid. Moeder van drie pubers en altijd in voor een goed gesprek. Ik ben dol op dansen, koken, de zon en uitpluiswerk. Tijdens de trainingen deel ik mijn opgedane kennis over het gedrag en de ontwikkeling van mensen. Hierbij gebruik ik humor en talloze praktijkvoorbeelden, zodat jij begrijpt waarom je doet zoals je doet. In mijn trainingen staan kwaliteit en plezier altijd voorop!"

We zijn aangesloten bij:

SKJ
Registerplein

Heb je vragen? 
Neem contact met ons op!

085-0186030 [email protected]

© 2024 - Bureau In Beeld
Created by LR Internet